Årsoppgjøret for 2019 nærmer seg.

For deg som næringsdrivende følger det flere plikter i forbindelse med årsskiftet – og vi som regnskapsfører skal utarbeide årsoppgjør, innlevere skattemelding og årsregnskap.

For å gjøre dette på en effektiv og korrekt måte trenger vi mye informasjon fra deg. Vi har derfor laget noen sjekklister over de mest aktuelle forholdene det må informeres om. Sjekklistene og tilhørende skjema finner du nedenfor.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål til dette!

Avslutningsvis minner vi om at en forutsetning for at vi som regnskapsfører skal kunne innlevere rettidige opplysninger for deg som kunde, er at alle opplysninger er mottatt innen de avtalte fristene i oppdragsavtalen. Dersom ikke annet er avtalt må resterende bilag for 2019 leveres inn 15.01.2020.

Sjekklister

I linkene under finner du sjekklister som gjelder for ulike typer virksomheter. Last ned og fyll ut de som er aktuelle for deg. Dokumentasjon og informasjon sendes til din kontaktperson i Norøk.

Skjema

I linkene under finner skjema som kan være aktuelle for din virksomhet. Last ned og fyll ut de som er aktuelle for deg. Dokumentasjon og informasjon sendes til din kontaktperson i Norøk.